2013. július 27., szombat

Photoderm Max SPF50+ Ultra-Fluid világos bőrre - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Photoderm Max SPF50+ Ultra-Fluid színezett hidratáló világos bőrre
Nagyon erős védelem
Ultra könnyű textúra, megfelel minden bőrtípusra, még a kevert vagy zsíros arcbőr számára is.
A Photoderm az első biológiailag aktív, sejtszintű fényvédelmet biztosító termékcsalád.
· Napozáshoz MAXimális védelmet igénylő nagyon világos, szeplős bőrre, amely így ellenáll magas UV terhelésnek is.
· Napfényallergiás tünetek megelőzésére. Napfénytől eltiltott bőrre. Fényérzékenység esetén (gyógyszerek hatása, lézeres kezelés, stb. ). Pigmentáció kockázata esetén (sebhelyek, égés, terhesség). UV hatására súlyosbodó bőrproblémák megelőzésére (herpesz, rosacea, akne, vitiligo, lupus).
· Nagyon erősen napsütötte helyeken (trópusokon, magas hegységekben… ).
· A bőr napsugárzás okozta korai öregedésének megelőzésére.
· Selymes, ultra könnyű „ New Sensation” állaga komfort érzetet és bársonyos puhaságot ad a bőrnek. Nagyon könnyen kenhető, gyorsan felszívódó, átlátszó (nem fehér és nem zsíros) védőréteget képez.
· A Photoderm UVA/UVB szűrőrendszere különlegesen fotostabil Tinosorb M és Tinosorb S szűrőket tartalmaz, rendkívül hosszan megőrzi fényvédő képességét a napsugárzással szemben, így hosszantartóan óvja a bőrt a napozás alatt.
· Bioderma innováció: A Photoderm egyedülálló tulajdonsága, hogy kettős védelmet biztosít az alkalmazott UVA/UVB szűrőrendszer, és a Cellular BIOprotection® aktív sejtvédő mechanizmus segítségével. Ez az egyedülálló összetétel maximális védelmet biztosít a napfény okozta azonnali és hosszú távú károsodásokkal szemben: óvja a bőr immunrendszerének épségét, segíti a bőrsejtek természetes védekező reakcióit, közvetlenül védi a bőr sejtjeit, a sejtalkotókat és a DNS-t az UV sugárzás károsító hatásával szemben, és segít megelőzni a bőr idő előtti öregedését.
· Az EU ajánlását túlteljesítő, kiegyensúlyozott UVA/UVB védelem, a kategóriában kimagasló arány: SPF/PPD£ 1, 8, SPF 50+: nagyon magas védelem a leégést is okozó káros UVB sugárzással szemben, a kategóriában kimagasló UVA 38 (PPD): védelem a hosszú távú károsodásokkal, és a bőr idő előtti öregedésével szemben.
· Bőrnyugtató, bőrtápláló és hosszan hidratáló összetevői erősítik a bőr ellenálló képességét és védőfunkcióját, továbbá fokozzák a bőr feszességét és rugalmasságát.
· Tartós védelmet biztosít: víz-, homok- és verejtékálló.
· Illatanyag mentes, hipoallergén.
· Gondosan válogatott összetevői révén kitűnően tolerált készítmény.
· Nem mitesszerképző
 Világos barna színezett- könnyű napsütötte hatást  ad a bőrnek
Lejárati dátum: 2014. március


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2013-08-13 23:36
. Photoderm Max SPF50+ Ultra-Fluid világos bőrre - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése